POSLE PUCNjAVA NA VOŽDOVCU: Marčetino stanje stabilno

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PUCNjAVA NA VOŽDOVCU: Marčetino stanje stabilno

Zdravstveno stanje bokserskog trenera Maneta Marčete (38), koji je u petak uveče ranjen u leđa na Voždovcu u Beogradu je stabilno i on se nalazi van životne opasnosti ZDRAVSTVENO stanje bokserskog trenera Maneta Marčete (38), koji je u petak uveče ranjen u leđa na Voždovcu u Beogradu je stabilno i on se nalazi van životne opasnosti, rečeno je u Urgentnom centru. Policija još traga za napadačem koji je u petak oko 21 čas čekao Marčetu u ulici u kojoj bokser živi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i ispalio dva hica u donji deo bokserovih leđa. Marčeta je, iako ranjen, otpuzao nekoliko metara do trotoara, gde je i pronađen. PROČITAJTE I:BOKSERSKI TRENER RANjEN NA VOŽDOVCU: Upucan u leđa, napadač još nepoznat

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MISTERIOZNI NAPAD NA BOKSERA NA VOŽDOVCU Začuo je pucnje, osetio bol, a onda je DOPUZAO DO AUTOMOBILA i sakrio se

Izvor: Blic, 24.Feb.2019

Stanje Maneta Marčete (38), boksera koji je pre dva dana ranjen u Ulici Tome Rosandića na Voždovcu, sada je stabilno i on se nalazi van životne opasnosti. Međutim, motiv napada na sportistu je još uvek misterija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.