Izvor: Blic, 07.Maj.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODILA SE, A BEBE NEMA Žena iz Valjeva hitno primljena u bolnicu, policija sumnja da je ubila dete

U regionalnu bolnicu u Valjevu jutros je primljena Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine za koju je ustanovljeno da se u toku noći porodila, ali nije želela da kaže gde je beba. Porodilja Jelena V. je lekarima odbila da kaže gde je novorođenče, za koju policija sumnja da ga je u toku noći, prilikom porođaja, lišila života.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodilja primljena u bolnicu, ne zna se gde je beba

Izvor: Mondo, 07.Maj.2019

U valjevsku bolnicu jutros je primljena porodilja iz okoline Valjeva, stara 29 godina, za koju je ustanovljeno da se porodila tokom noći, ali nije želela da kaže lekarima gde je beba, prenose mediji...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Kako navode, zbog toga su lekari odlučili da o tom slučaju obaveste...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.