PORODIČNA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Muž pištoljem ubio ženu (36), pa pucao sebi u glavu

Izvor: Kurir, 09.Mar.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Muž pištoljem ubio ženu (36), pa pucao sebi u glavu

NOVI PAZAR - S. M. (40) iz Novog Pazara ubio je danas svoju suprugu S. M. (36), nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo, rečeno je radiju Sto plus u Policijskoj upravi u Novom Pazaru.

Ubistvo se dogodilo danas oko 16.00, kada je S. M. ispalio dva hica u svoju suprugu u kući njene majke, koja je, prema nezvaničnim informacijama, prisustvovala događaju.

S. M. je sa teškim povredama i u kritičnom stanju prebačen u novopazarsku bolnicu, a nakon ukazane pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je upućen na dalje lečenje u neki od većih zdravstvenih centara.

- Ženska osoba ubijena je danas popodne oko 15.30 časova  iz vatrenog oružja, izjavio je šef odeljenja za analitiku i informisanje novopazarske PU Izet Jusufović.

On je rekao da se ubistvo desilo u Sarajevskoj ulici i da je policija odmah izašla na uviđaj.

Autor: Agencija TANJUG,Agencija BETA

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Ubio ženu pa pokušao samoubistvo

Izvor: B92, 09.Mar.2016

Novi Pazar -- Muškarac iz Novog Pazara ubio je svoju suprugu nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo, navode iz novopazarske policije...Šef odeljenja za analitiku i informisanje novopazarske policije Izet Jusufović je rekao da se ubistvo desilo u Sarajevskoj ulici i da je policija odmah izašla...

Nastavak na B92...

Novi Pazar: Ubio ženu, pa pokušao da se ubije

Izvor: Mondo, 09.Mar.2016

U Novom pazaru je u 15.30 ubijena žena iz vatrenog oružja, kaže šef odeljenja za analitiku i informisanje novopazarske PU Izet Jusufović...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..On je rekao da se ubistvo desilo u Sarajevskoj ulici i da je policija odmah izašla na lice mesta...Pretpostavlja se da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.