PORODIČNA TRAGEDIJA POSTALA JOŠ VEĆA: Posle majke, preminula baka koju je unuk brutalno pretukao

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA TRAGEDIJA POSTALA JOŠ VEĆA: Posle majke, preminula baka koju je unuk brutalno pretukao

Nesrećna starica Verica Puzić (88) iz Bogatića, koju je pretukao unuk, preminula je jutros na odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Šapcu ŠABAC – Nesrećna starica Verica Puzić (88) iz Bogatića, preminula je jutros na odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Šapcu. Ona je hospitalizovana nakon porodične tragedije u Mačvi pre 10 dana, kada je njen unuk Marko (27) Puzić usmrtio svoju majku Desanku (64), a njoj naneo teške telesne povrede. - Po nalogu Višeg javnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Šapcu biće obavljena obdukcija tela bake koja u međuvremenu nije ni izašla iz kome – kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je Verica u bolnicu primljena sa brojnim prelomima i hematomipa po glavi i telu te se njeno premeštanje u neku od klinika u Beogradu smatralo rizičnim.PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALjI UŽASA U BOGATIĆU: Udavio majku i povredio babu, pa se potukao sa policajcima i razbio im auto (FOTO) Marko Puzić nalazi se u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, gde je sproveden odmah nakon saslušanja pred Višim javnim tužiocem u Šapcu. Naloženo je i psihijatrijsko veštačenje, a kako su „Novosti“ pisale, policija je prilikom hapšenja jedva uspela da ga savlada jer je bio u raszrojstvu. - Osumnjičenom se na teret stavlja ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda, ali rezultati obdukcije tela Verice mogli bi lako biti razlog da Tužilaštvo prekvalifikuje delo u dvostuko ubistvo – kaže naš sagovornik iz istrage.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PODLEGLA POVREDAMA POSLE 10 DANA Preminula starica koju je pomahnitali programer pretukao pre nego što je UBIO MAJKU

Izvor: Blic, 13.Okt.2019, 13:42

Na odeljenju hirurgije šabačke bolnice juče ujutru je preminula baba Verica P. (88) iz Bogatića, koju je pre deset dana brutalno pretukao unuk Marko. Ona je druga žrtva porodične drame koja je potresla celu Mačvu, kada je Marko u psihičkom rastrojstvu golim rukama buio svoju majku Desanku (64).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.