Izvor: Blic, 18.Maj.2022, 19:15

"PORODICA JE PRVA KOJA MORA DA SAZNA JE LI TO MATEJ ILI NIJE" Načelnik hrvatske policije se obratio medijima u Beogradu: Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti

Porodica je prva koja mora da sazna je li to Matej ili nije. Obdukcija bi trebalo da bude gotova sutra. Kada bude gotova, onda će se moći reći šta je bio uzrok smrti, rekao je večeras Antonio Gerovac, načelnik hrvatske kriminalističke policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gerovac: Porodica treba prva da sazna da li je tijelo Matejevo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2022

BEOGRAD - Načelnik hrvatske kriminalističke policije Antonio Gerovac izjavio je večeras, obraćajući se novinarima na mjestu u Beogradu na kojem je krajem decembra nestao Splićanin Matej Periš, da je porodica prva koja mora da sazna da li je tijelo pronađeno danas u rijeci Matejevo ili nije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.