POMEN ARKANU

Izvor: Kurir, 16.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMEN ARKANU

Osmogodišnjem parastosu Željku Ražnatoviću prisustvovali majka, sestra, Ceca i pripadnici SDG. Borislavu Peleviću pozlilo na grobu

BEOGRAD - Pomen povodom osme godišnjice smrti Željka Ražnatovića Arkana održan je juče na Novom groblju u Beogradu. Verskom obredu prisustvovali su Arkanova majka Slavka, sestra Jasna Diklić, kao i pokojnikova udovica Svetlana - Ceca Ražnatović, zajedno sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom.

Obeležavanju godišnjice prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su, pored članova porodice, bivši direktor fudbalskog kluba Obilić Dragiša Binić, Cecin portparol Sreten Radović, Arkanovi stari prijatelji, kao i saborci iz Srpske dobrovoljačke garde, kojima je pokojni Arkan bio komandant.

Međutim, bilo je lako uvideti da u trenutku kad je sveštenik počeo obred nije bio prisutan Borislav Pelević, njegov vojni zamenik i venčani kum. Kako saznajemo, Pelević je bio kod Arkanovog spomenika sat vremena pre svih, jer je hteo da na miru oda još jednu počast svom komandantu, tako da to nije demantovalo čaršijske priče da nije u dobrim odnosima s kumom Svetlanom. Takođe, saznajemo da je Pelević i ovoga puta teško podneo odlazak na Arkanov grob, pa mu je čak i pozlilo, ali se tokom dana oporavio.

Decembra prošle godine Vrhovni sud Srbije povećao je kazne učesnicima atentata na Arkana. Na po 35 godina osuđeni su Milan Đuričić Miki i Dobrosav Gavrić, koji su još u bekstvu, i Dragan Nikolić Gagi, koji je jedini u zatvoru.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.