POMAK U ISTRAZI Stefanović o ubistvu suvlasnika Pink taksija: Imamo svedoka!

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAK U ISTRAZI Stefanović o ubistvu suvlasnika "Pink taksija": Imamo svedoka!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da beogradska policija ima očevica ubistva suvlasnika Pink taksija Teodora Gašeće na Zvezdari.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ne može da govori o detaljima istrage, jer je suviše rano i moglo bi "da pokvari istragu".

"Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim dalje da ne bih ugrozio i očevica i istragu. Beogradska policija na tome intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi i verujem da ćemo uskoro imati rezultate", poručio je Stefanović.

Policija još nije identifikovala dvojicu napadača koji su juče u Kozarčevoj ulici hicima iz pištolja ubili Teodora Gaćešu (49), suvlasnika “Pink taksija”.

- Još se ne zna identitet ubica, kao ni motiv, ali se intezivno radi na slučaju. Prva teza istrage jeste ispitivanje poslovanja “Pink taksija”, kako bi se utvrdilo da li su eventualno neka novčana dugovanja dovela do zločina - kažu u policiji.

Policija danas obavlja razgovare sa Gaćešinom porodicom i prijateljima, kako bi utvrdili da li je imao neprijatelje, da li se nekome zamerio, da li mu je iko pretio...

Gaćešu su pogodila četiri projektila, od kojih dva u glavu i još dva u leđa.

Stanari okolnih zgrada kažu da nisu ništa čuli, zbog čega policija pretpostavlja da je ubica koristio prigušivač. Oni tvrde da ne poznaju Gaćešu, kao i da on nije stanovao u ulici gde se dogodilo ubistvo.

Ubijeni suvlsanik "Pink taksija" je inače odgovarao zbog ubistva Ljubomira Negra (43) počinjenog u maju 2000. godine. Negro ga je ucenjivao i reketirao, a kobnog dana našli su se ispred centrale “Pink taksija”, a zatim Negrovim crnim “audijem 80” krenuli do Gaćešine porodične kuće u Kaluđerici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija zna ko je ubio vlasnika Pink taksija?

Izvor: Mondo, 23.Maj.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da beogradska policija ima očevica ubistva suvlasnika Pink taksija Teodora Gašeće na Zvezdari...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ne može da govori o detaljima istrage, jer...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.