POLICIJA TRAGA ZA OCEUBICOM

Izvor: Kurir, 12.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA TRAGA ZA OCEUBICOM

BEOGRAD - Policija i dalje traga za 25-godišnjim Nemanjom A., koji je osumnjičen da je u stanu u Beogradu ubio oca Vladimira (50), a potom telo sakrio u fioku za posteljinu ispod kreveta. Kako saznajemo, rezultati obdukcije pokazali su da je Vladimir A. uboden dva puta nožem u grudi.

BEOGRAD - Policija i dalje traga za 25-godišnjim Nemanjom A., koji je osumnjičen da je u stanu u Beogradu ubio oca Vladimira (50), a potom telo sakrio u fioku za posteljinu ispod kreveta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Kako saznajemo, rezultati obdukcije pokazali su da je Vladimir A. uboden dva puta nožem u grudi.

- Na telu nije bilo drugih povreda, a smrt je najverovatnije nastupila usled povreda nanetih nožem. Iako se spekulisalo da je Vladimir mrtav dvadesetak dana, utvrđeno je da je leš star od 10 do 15 dana. Toplo vreme učinilo je svoje, pa se na prvi mah moglo pomisliti da je čovek skoro mesec dana mrtav ležao ispod kreveta - kaže naš izvor blizak istrazi.

Nemanja A. viđen je poslednji put u ponedeljak oko 15 sati na Bulevaru kralja Aleksandra, istog dana kada je policija pronašla leš njegovog oca. Podsetimo, policija je u ponedeljak oko devet sati ujutru u stanu u ulici Petra Martinovića broj 24 u beogradskom naselju Banovo brdo pronašla telo Vladimira A. sakriveno u fioci ispod kreveta. Leš je bio u fazi raspadanja, a ležao je potrbuške.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.