Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 07:03

POLICIJA NEUMORNO TRAŽI UBICU SA ČUKARICE Pomahnitali napadač nasmrt izbo jednog mladića, drugog teško ranio: Policajci lampama tražili begunca po kraju, provervala se svaka zgrada i prolaz (FOTO)

Marko A. (31) ubijen je sinoć u krvavom obračunu koji se dogodio oko 21 sat kod osnovne škole Miloš Crnjanski u Žarkovačkoj ulici, dok je njegov prijatelj Branko D. (27) teško ranjen oštrim predmetom i prevezen je Urgentni centar. Napadač je pobegao sa lica mesta, a ceo kraj je vrveo od policije koja je ubicu neumorno tražila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA TOKOM NOĆI U BEOGRADU! Uhapšen maloletnik zbog ubistva na Čukarici, otkriven mogući MOTIV zločina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

Policajci lampama tražili begunca po kraju, provervala se svaka zgrada i prolaz...Sedamnaestogodišnji mladić uhapšen je noćas oko ponoći zbog sumnje da je nožem do smrti izbo mladića (31), a njegovog prijatelja (27) teško ranio...Osumnjičenog maloletnika uhapsili su inspektori odeljenja za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.