Izvor: Blic, 06.Jun.2023, 23:15

"POLICIJA JE NAŠLA PUŠKU U ŠUMARKU, TO MI JE BILO ČUDNO" Misteriozna smrt muškarca u Majdanpeku, njegov otac kaže da je tog jutra uradio nešto neuobičajeno

Žitelji Majdanpeka i dalje su u strahu i neverici šta se zapravo tačno dogodilo tog kobnog jutra u ponedeljak u 4.30 sati, kada je tragično nastradao Novica A. (49) ispred zgrade u kojoj živi samo sa ocem. Ono što dodatno baca senku na informaciju da se radi o samoubistvu je činjenica da je kraj nastradalog Novice pronađena samo futrola lovačkog karabina, a da je puška nađena 30 metara sakrivena u obližnjem šumarku prekrivena limom, što upućuje i na druge mogućnosti ishoda ove tragedije koje će se utvrditi istragom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.