POLICAJCA UDARIO FLAŠOM

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCA UDARIO FLAŠOM

BEOGRAD - Pijani vozači napali policiju! Dvojica obesnih mladića napala su policajce saobraćajne patrole koji su ih zaustavili u 02.20 časova u Paunovoj ulici u naselju Banjica. Prema rečima očevidaca, napadači su pesnicama nasrnuli na patrolu, a jedan od njih je policajca udario flašom u glavu!

BEOGRAD - Pijani vozači napali policiju!

Dvojica obesnih mladića napala su policajce saobraćajne patrole koji su ih zaustavili u 02.20 časova u Paunovoj ulici u naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Banjica. Prema rečima očevidaca, napadači su pesnicama nasrnuli na patrolu, a jedan od njih je policajca udario flašom u glavu!

- Dali su alko-test vozaču koji je malo pre toga obilazio vozila preko pune linije i prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Dok je vozač duvao, naišao je drugi automobil, koji se zaustavio. Iz njega su izašla dvojica mladića, koji su bili vidno pijani. Počeli su da viču i udaraju policajce, da bi na kraju jedan od njih flašom udario policajca u glavu - navodi naš sagovornik iz policije.

Veći incident izbegnut je zahvaljujući pomoći kolega koje su pristigle u Paunovu ulicu i privele nasilnike u stanicu policije na Voždovcu. Za sada nije poznat njihov identitet. Nov napad na pripadnike MUP juče su oštro osudili policijski sindikati. Kako su naveli policajci, ukoliko se nešto hitno ne preduzme u vezi s napadima na policajce, oni će organizovati protestni marš do kancelarije predsednika Srbije Borisa Tadića.

(T. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.