POGINUO MLADIĆ

Izvor: Kurir, 01.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO MLADIĆ

POŽAREVAC - Vladimir Nikolajević (23) iz Klenovnika poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak kod sela Drmno. Nezgoda se dogodila oko sedam sati ujutru, dok se Vladimir svojim „golfom“ kretao od Klenovnika ka Drmnu. Zbog mokrog kolovoza i neprilagođene brzine, mladić je izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao u suprotnu traku i naleteo na autobus preduzeća „Litas“ iz Požarevca. Vladimir je preminuo na licu mesta.

Očevici navode da se u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sudara čuo snažan prasak, kao da je u blizini došlo i do eksplozije. O silini udara svedoči i oštećeni auto, čija je prednja strana potpuno smrskana. Kako nezvanično saznajemo, Vladimir je radio u preduzeću „Kostolac usluge“, u službi obezbeđenja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.