POGINUO DOK SE SLIKAO NA PRUZI

Izvor: Kurir, 28.Avg.2010, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO DOK SE SLIKAO NA PRUZI

PRIJEPOLJE - M. B. (18) iz Priboja poginuo je preksinoć od strujnog udara kada se na Železničkoj stanici Prijepolje popeo na jednu od radnih mašina da se fotografiše. M. B. je bio u društvu nekoliko drugova i drugarica, koji su sa rođendanskog slavlja u Prijepolju došli na železničku stanicu kako bi sačekali noćni voz za Priboj.

PRIJEPOLJE - M. B. (18) iz Priboja poginuo je preksinoć od strujnog udara kada se na Železničkoj stanici Prijepolje popeo na jednu od radnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mašina da se fotografiše.

M. B. je bio u društvu nekoliko drugova i drugarica, koji su sa rođendanskog slavlja u Prijepolju došli na železničku stanicu kako bi sačekali noćni voz za Priboj.

- Dok su čekali voz, M. B. se popeo na radnu mašinu, koja je bila parkirana na jednom od koloseka. Zatražio je od jednog druga da ga fotografiše sa nekoliko drugara. Međutim, taj deo je bio pod naponom, pa ga je udarila struja visokog napona čim je stavio ruke na mašinu. Umro je na licu mesta - kaže naš sagovornik iz istrage.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.