Izvor: Blic, 09.Sep.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV PEDOFILA IZ ZEMUNA Dve godine zlostavljao devojčicu (10) iz komšiluka

Treće osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Žarka S. (62) iz Zemuna osumnjičenog da je dve godine seksualno zlostavljao devojčicu (10) iz komšiluka. Pedofilu je istovremeno sud produžio pritvor.

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Zemunca zbog dva dela. Prvo se odnosi na seksualno zlostavljanje devojčice, odnosno na nedozvoljene polne radnje koje je Žarko S. sprovodio nad detetom.

Pedofil je optužen i za nevlašćeno držanje oružja velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razorne moći, s obzirom da je u podrumu zgrade u kojoj je živeo pronađeno više komada naoružanja, među kojima je bila i jedna defanzivna bomba.

Podsećamo, Žarko S. uhapšen je početkom avgusta, nakon što je devojčica - posle dve godine zlostavljanja - ispričala kakav je užas preživela sa pedofilom.

OPSESIJA PEDOFILA IZ ZEMUNA Čekao da majka devojčice ode na posao, a onda je počinjao PAKAO

Prema saznanjima iz istrage, Žarko S. je žrtvu upoznao preko svoje unuke, koja se sa njom družila. Opsednut, uhodio je dete koje je živelo u komšiluku: kad bi devojčicina majka otišla na posao, odlazio je do nje, zvonio na vrata ili pozivao telefonom dok ga žrtva ne bi pustila u stan, a potom se nad njom seksualno iživljavao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemunac optužen za pedofiliju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2016

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Žarka S.(62) iz Zemuna zbog sumnje da je seksualno napastvovao desetogodišnju devojčicu, a sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor...Optužnicom se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljene polne radnje i neovlašćeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.