PLjAČKA U GRAČANICI: Još jedna porodica na meti lopova

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLjAČKA U GRAČANICI: Još jedna porodica na meti lopova

Nepoznati počinioci su sinoć oko 21 sat opljačkali kuću porodice Petrović u Gračanici i odneli 700 evra i zlato u vrednosti od oko 450 evra U Gračanici je u sredu uveče oko 21 sat opljačkana kuća Stojana Petrovića, a kako su preneli lokalni medijinepoznati počinioci su u kuću Petrovića upali kroz prozor od spavaće sobe, izvršili premetačinu, i sa sobom odneli 700 evra i zlato u vrednosti od oko 450 evra.- Pri povratku kući zatekli smo razbijeno staklo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prozoru od spavaće sobe, otvoren ormar, pobacane kutije od nakita, a onda smo ustanovili da je nestao novac i zlatni nakit koji smo imali. Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, neretko ostavljamo kuću zaključanu, i posle ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi - rekao je Stojan Petrović za radio Gračanicu, a porodicu Petrović je posle policijskog uviđaja posetio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji je opomenuo da se pljačke na ovom području nastavljaju i da ni u prazničnim danima meštani nemaju mira.Pročitajte još: Još jedna krađa na teritoriji opštine Gračanica- Insistiraću da već sutra održimo sastanak sa predstavnicima Kfora i policije, jer ovo mora da prestane. U ovom kraju je ovo već treća pljačka, niko od meštana naše oštine ne sme da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da deluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbednošću rade svoj posao - rekao je Popović novinarima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVA PLJAČKA U GRAČANICI: Porodici Petrović ukrali novac i zlato - Meštani zabrinuti

Izvor: RTV Pink, 02.Maj.2019

Nepoznati počinioci su sinoć oko 21 sat opljačkali kuću porodice Petrović u Gračanici i odneli 700 evra i zlato u vrednosti od oko 450 evra.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.