PLjAČKA ŠKOLE, KAFANE I PRODAVNICE: Odneli računarsku opremu, alkohol i hranu

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLjAČKA ŠKOLE, KAFANE I PRODAVNICE: Odneli računarsku opremu, alkohol i hranu

Policija je rasvetlila tri teške krađe koje su se proteklih 10 dana dogodile na području Žablja POLICIJA je rasvetlila tri teške krađe koje su se proteklih 10 dana dogodile na području Žablja. Sumnja se da su jedan devetnaestogodišnjak i dvojica maloletnika, razbivši prozor, provalili u osnovnu školu u Čurugu i ukrali informatičku opremu, računar sa monitorom i štampač.Pročitajte još - PROVALjIVALI U KUĆE: Policija rasvetlila devet krađa u Žablju i Čurugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Za isto krivično delo terete se i dvojica meštana Đurđeva, za koje se sumnja da su provalili u kafanu u ovom mestu i ukrali alkoholna pića. Jedan od njih osumnjičen je i za tešku krađu u prodavnici, odakle je, kako se sumnja, oduzeo prehrambene proizvode.Protiv svih osumnjičenih biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HITNA REAKCIJA POLICIJE! Uhapšeni MALOLETNI DELIKVENTI koji su harali Žabljem

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019

Žabaljska policija rasvetlila je provale u osnovnu školu, prodavnicu i kafanu, i nakon saslušanja, u redovnom postupku, podnela krivične prijave za teške krađe, protiv četiri lica, od kojih su dvojica maloletnici...Na meti V. S. (19), jednog sedamnaestogodišnjaka i petnaestogodišnjaka, bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.