PLJAČKAŠ NAPAO VLASNIK KUĆE NOŽEM

Izvor: Kurir, 13.Jan.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJAČKAŠ NAPAO VLASNIK KUĆE NOŽEM

SREMSKA MITROVICA- Slavoljub V. (52) iz Radenkovića osumnjičen je, da je posle kraće rasprave ranio nožem Mihajla S. (41) u grudi i naneo mu tešku telesnu povredu opasnu po život, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

U saopštenju se kaže da se napad dogodio kada je Mihajlo S. zatekao je osumnjičenog Slavoljuba V. u blizini svoje kuće dok je sekao kablove za struju.

Povređeni je zbrinut u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, a Slavoljub S. je osumnjičen za pokušaj ubistva i priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici koji mu je, posle saslušanja, odredio pritvor do mesec dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.