PIKAVAC UGUŠIO STARICU

Izvor: Kurir, 13.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIKAVAC UGUŠIO STARICU

BEOGRAD - Melanija Leposavić (86) ugušila se u požaru koji je juče ujutro buknuo u njenom stanu u Resavskoj 86, u centru Beograda, oko 3.30. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, sumnja se da je požar u stanu izazvalo neko grejno telo, ili cigareta, jer je Melanija, iako u dubokoj starosti, bila strastven pušač.

Njeno beživotno telo pronašli su vatrogasci, u sobi pored prostorije u kojoj je izbila vatra. Vatrogasce i Hitnu pomoć pozvale su Melanijine komšije, ali su lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogli samo da konstatuju smrt i da Melanijino telo pošalju na Institut za sudsku medicinu.

- Probudio me je jak smrad dima, galama i gužva u hodniku zgrade. Pošto sam otvorio vrata, video sam vatrogasna creva, policiju i lekare - kaže jedan od komšija, i dodaje:

- Milenija je bila fina starica, koja je živela sama i nije imala dece. Od rodbine jedino je imala brata od ujaka, koji je vodio računa o njoj. Plaćao joj je ženu koja se o Mileniji starala pet dana u nedelji, a on se o sestri starao preko vikenda. Eto, bio je vikend, pa ta ženica nije mogla da bude s Milenijom, i evo šta se desilo - kaže za Kurir jedan od staričinih komšija.

Komšinica koja se družila s Milenijom kaže da se starica doselila u ulaz pre desetak godina i da je bila skromna stara žena, koja je bila tiha i povučena. Do pre godinu dana mogla je sama da ide u nabavku, ali je u poslednje vreme slabo izlazila. Komšije koje su poznavale Melaniju pričaju da je starica bila strastveni pušač. Melanija je, pričaju komšije, prekraćivala vreme pućkajući cigarete.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.