Izvor: Blic, 29.Jan.2020, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO SA 30 KG HEROINA Bugarin uhapšen na granici sa Srbijom, tovar droge KRIO U AUTOMOBILU (VIDEO)

Pripadnici Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na graničnom prelazu Gradina više od 30 kilograma heroina i uhapsili bugarskog državljanina Z. G. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BUGARIN UHAPŠEN NA GRANICI SA SRBIJOM: Pao sa 30 KG HEROINA, tovar droge KRIO U AUTOMOBILU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020

Hapšenje na granici sa Srbijom...Pripadnici Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na graničnom prelazu Gradina više od 30 kilograma heroina i uhapsili bugarskog državljanina Z. G. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.