PAO PINK PANTER: Spektakularno hapšenje Srbina u Beču

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO PINK PANTER: Spektakularno hapšenje Srbina u Beču

Tridesetpetogodišnji Srbin uhapšen je sa još tri osobe u akciji austrisjke policije u Beču, prenose strani mediji. Oni su, kako se pretpostavlja, članovi čuvene bande Pink Panter. Prilikom hapšenja zaplenjeni su luksuzni ručni satovi i nakit vredan više od pola miliona evra. Državljanin Srbije za koga se sumnja da je dovezao robu iz Švajcarske, dva Izraelca i jedan Belgijanac uhvaćeni su posle saradnje sa srpskom, nemačkom, švajcarskom i belgijskom policijom.

Austrijske >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vlasti ističu da je uspeh njihove policije ogroman, s obzirom da je međunarodna banda plačkaša poznata po nazivu Pink Panter izuzetno dobro organizovana. Banda Pink Panther, čije jezgro čine državljani s područja bivše Jugoslavije, imaju, navodi Interpol, oko 220 članova koji se sumnjiče da su od 1999. širom sveta ukrali nakit i luksuzne predmete u vrednosti većoj od 330 miliona evra.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.