PAO ČOVEK SA ZIDINA KALEMEGDANA

Izvor: Kurir, 28.Dec.2011, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO ČOVEK SA ZIDINA KALEMEGDANA

Nesreća se dogodila oko 20.15 časova, a na lice mesta, zbog nepristupačnog terena, došle vatrogasne ekipe i policija

BEOGRAD - Jedna osoba je pala sa Kalemegdanske tvrđave večeras oko 20 časova, rečeno je agenciji Beta u Upravi za vanredne situacije grada Beograda. Nesreća se dogodila oko 20.15, a na lice mesta su, zbog nepristupačnog terena, došle vatrogasne ekipe i policija. Načelnica Uprave Sanja Vuksanović Žugić rekla je Beti da je ta osoba pala sa visine od oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 10 metara.

Povređeni muškarac je na renimaciji u Urgentnom centru, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Kako su naveli u toj službi, muškarac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, nakon pada sa visine od oko 10 metara. Zbog nepristupačnog terena na Kalemegdanskoj tvrđavi, prolaz lekarima Hitne pomoći do povređenog muškarca omogućile su vatrogasne ekipe.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.