Ovo je dvostruki ubica iz Sremskih Karlovaca: Zoran lovačkom puškom ubio roditelje, komšije ih pronašle u LOKVI KRVI (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020, 16:45

Ovo je dvostruki ubica iz Sremskih Karlovaca: Zoran lovačkom puškom ubio roditelje, komšije ih pronašle u LOKVI KRVI (FOTO)

Zoran Kamatović, star 48 godina, osumnjičen je da je ubio svoje roditelje lovačkom puškom, najpre oca Lj. K. (77) sa kojim se posvađao, a potom i majku, G.K. (66) Zoran Kamatović, star 48 godina, osumnjičen je da je ubio svoje roditelje lovačkom puškom, najpre oca Lj. K. (77) sa kojim se posvađao, a potom i majku, G.K. (66) koja se umešala u svađu.Dvostruko ubistvo dogodilo se rano jutrios u naselju Doka, u Sremskim Karlovcima, a tela u lokvi krvi pronašao je komšija.Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je lekar, koji je radio u jednoj ambulanti u Novom Sadu, a prema nezvaničnim informacijama, prošle godine je dobio otkaz.Osumnjičeni je uhapšen oko 15 sati.Policija je osumnjičenog pronašla u stanu, kod Železničke stanice u Sremskim Karlovcima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA LEKARA KOJI JE UBIO RODITELJE: Upucao majku i oca zbog vikendice, ali meštani ga pamte kao HEROJA!

Izvor: Kurir, 30.Maj.2020

Dr Zoran K. (48), iz Sremskih Karlovaca, koji je danas ubio svoje roditelje, pre šest godina je pomagao u poplavama koje su zadesile našu zemlju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.