Ovo je UZROK teške saobraćajke kod Kule: Tri devojke  su poginule, a dvoje mladih se BORE ZA ŽIVOT

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020, 16:09

Ovo je UZROK teške saobraćajke kod Kule: Tri devojke su poginule, a dvoje mladih se BORE ZA ŽIVOT

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između subote i nedelje oko 3,30 časova na putu Ruski Krstur-Kula, na licu mesta poginuli su T. G. iz Vrbasa i B. Đ. iz Novog Sada, dok je M. F. iz Kule preminula u bolnici u Vrbasu U TEŠKOJ saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između subote i nedelje oko 3,30 časova na putu Ruski Krstur-Kula,na licu mesta poginuli su T.G. iz Vrbasa i B.Đ. iz Novog Sada,dok je M. F. iz Kule preminula u bolnici u Vrbasu.J.V. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Ruskog Krstura i M.S. Iz Kule su sa teškim povredama prevezeni u KC Vojvodine u Novi Sad. Vozilo marke "reno megan" kojim je upravljao M. S.(23) iz Ruskog Krstura izleteo je sa puta, a policija je utvrdila da je u krvi imao čak 1,50 promila alkohola. Osimtoga, niko od putnika nije imao vezan sigurnosni pojas. Uviđaj je izvršilo Osnovno tužilaštvo iz Vrbasa.Pročitajte još: STRAVIČNA NESREĆA U KULI: Poginule TRI DEVOJKE, jedna imala svega 15 godina - još dvoje u KRITIČNOM STANjU Uzrok negode je neprilagođena vožnja i dejstvo alkohola.Vozaču M.S, koji je zadobio lakše povrede,je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TUGA: Ovo su devojke koje su stradale u JEZIVOJ NESREĆI KOD KULE (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020

Na licu mesta poginuli su T.G. iz Vrbasa i B.Đ. iz Novog Sada, dok je M. F. iz Kule preminula u bolnici u Vrbasu U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između subote i nedelje oko 3,30 časova na putu Ruski Krstur-Kula, na licu mesta poginuli su T.G. iz Vrbasa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.