Ovo je Marko Milićev koji je osumnjičen da je ubio Luku Jovanovića!

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Marko Milićev koji je osumnjičen da je ubio Luku Jovanovića!

MARKO Milićev (33), koji se nalazi u bekstvu, u Turskoj, "mini kantrimenom" je ubio Luku Lovanovića. Milićev je bio član "Zvezdarskog klana". Nekada se prezivao Marković, a zbog krivičnih dela koja je počinio osuđen je u zemlji i inostranstvu. Zbog pokušaja ubistva 2002. godine osuđen je na 3.6 godina zatvora, a nešto više od dve godine "ležao" je i u Nemačkoj. - Ubica je lociran, koristio je svoj pasoš pri ulasku u Tursku, čekali smo podnošenje krivične prijave da bismo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se obratimo Turskoj - rekao je ministar Stefanović na konferenciji za novinare. Pre nesreće, Milićev se nalazio na splavu "Lasta", a zajedno sa društvom uputio se ka splavu "Fristajler" i tada je kolima udario Luku Jovanovića. Policija i dalje traga za samim vozilom i očekuje se da će biti pronađeno u blizini lokacije na kojoj su se poslednji put zaustavili. U sakrivanju vozila učestvovale su dve osobe.Pročitajte i: Nebojša Stefanović: Marko Milićev (33), koji se krije u Turskoj, je ubio Luku Jovanovića, privedeno šestoro saučesnika !

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovako izgleda Marko Milićev, ubica Luke Jovanovića!

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2014

Marko Milićev (33) je bio član „Zvezdarskog klana“. Nekada se prezivao Marković, a zbog krivičnih dela koja je počinio osuđen je u zemlji i inostranstvu. Zbog pokušaja ubistva 2002. godine osuđen je na 3,6 godina zatvora, a nešto više od dve godine „ležao“ je i u Nemačkoj...“Ubica...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.