Otvaranje rudnika “Čukaru Peki” sutra

Izvor: Danas, 21.Okt.2021, 10:15

Otvaranje rudnika “Čukaru Peki” sutra

Rudnik bakra i zlata „Čukaru Peki“ kod Bora, u vlasništvu kineske kompanije „Ziđin majning“, biće otvoren u petak najverovatnije uz prisustvo Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, saznaje Danas. Ranije je najavljivano da će rudnik početi sa radom već na leto ove godine ali je kasnije taj rok pomeren na jesen.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Vučić: "Imam obećanje će plata ići na 100.000"

Izvor: B92, 21.Okt.2021

Bor -- Kineska kompanija Ziđin, većinski vlasnik nekadašnjeg RTB Bor, otvorila je danas u tom gradu novi rudnik bakra i zlata Čukaru Peki...Početak rada rudnika su pritiskom na taster ozvaničili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, direktor za poslovanje u inostranstvu Ziđina Ćiju Guodžu i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.