Izvor: B92, 05.Apr.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otporaš, brat i dozvola

Požarevac -- Brat Milice Gajić i otporaš Zoran Milovanović trgovali u vreme procesa Milovanovića protiv Marka Miloševića.

Sudija Opštinskog suda u Požarevcu Olivera Veljković osudila danas Zorana Milovanovića, bivšeg požarevačkog otporaša, i Milana Gajića, brata Milice Gajić, nevenčane supruge Marka Miloševića, na po tri meseca, uslovno na dve godine, za izvršeno delo falsifikovanja isprave. Milovanović i Gajić su dužni da sudu plate i po 3.000 dinara na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ime sudskih troškova.

Milovanović i Gajić su nepravosnažnom prvostepenom presudom osuđeni jer je Milovanović krajem 2001. Gajiću prodao falsifikovanu saobraćajnu dozvolu za motor. Dozvola je glasila na Gajićevo ime, ali se adresa stanovanja navedena u njoj nalazila u Stokholmu. Gajića je nekoliko meseci kasnije s tom dozvolom policija zatekla u saobraćaju i protiv njega podnela krivičnu prijavu. On je priznao da mu je Milovanović prodao dozvolu za 1.600 maraka, što su kasnije u postupku potvrdili svedoci.

Milovanović je nelegalno trgovao s bratom Milice GajiĆ u vreme sudskog procesa koji je vođen protiv Marka Miloševića i njegovih saradnika, a u kom je Milovanović zbog navodnih pretnji Marka Miloševića da će ga iseći motornom testerom bio oštećeni i navodno je bio u veoma lošim odnosima s Miloševićem i njegovim rođacima i saradnicima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.