Otmičari malog Petra (13) dovedeni na saslušanje (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičari malog Petra (13) dovedeni na saslušanje (FOTO)

Komšije osumnjičenih Jovšića iz Njegoševe ulice u Staroj Pazovi, kivne su na svoje komšije i kažu da ovo što su uradili za svaku je osudu STARA PAZOVA - U ovom trenutku u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici traje saslušanje osumnjičenih Marka i Lazara Jovišića (54) i Alekse Mrđe (18), koji se terete za otmicu Petra Mitrovića iz Stare Pazove.Pročitajte još: „Živ u zemlju ne mogu“: Otac i deda otmičara malog Petra (13) jedva trpi sramotu (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Petar (13), za čiju sudbinu je strahovala cela Srbija, našao se u nedelju u zagrljaju roditelja pošto je izbavljen iz ruku otmičara koji su ga 20 sati držali zarobljenog u napuštenoj vikendici kod Belegiša.Iza otmice je, kako se sumnja, stajao Marko Jovišić, otac njegovoih drugova koji su učestvovali u zločinu.Policija je brzo reagovala i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su otele dečaka, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Živ u zemlju ne mogu“: Otac i deda otmičara malog Petra (13) jedva trpi sramotu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2019

Lazar Jovšić otac i deda Marka (54) i Lazara (19), izašao je ispred kuće pred novinarske ekipe STARA PAZOVA- U Staroj Pazovi ni danas se strasti ne smiruju, nakon saznanja da je mali trinaestogodišnji Petar Mitrović bio otet skoro 24 sata. Komšije osumnjičenih Jovšića iz...

Nastavak na Večernje novosti...

ISPOVEST MAĆAHE Alekse Mrđe: Lazar je pozvao majku Natašu i lagao da su na pecanju, a oteli su Petra

Izvor: Blic, 29.Okt.2019

Vest o otmici malog Petra Mitrovića i dalje je glavna tema svih razgovora u Staroj Pazovi. Komšije Jovišića iz Njegoševe ulice ne kriju ogorčenje zbog postupka trojice članova ove porodice, koji je, kažu, za svaku osudu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.