Izvor: Blic, 04.Apr.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni maloletnici koji su prijavili podmetanja bombi

Beogradska policija identifikovala je dvojicu maloletnika koji su lažno prijavili podmetanje bombe u dve srednje škole i izazvali prekid nastave, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, nadležnom tužilaštvu biće podneta krivična prijava protiv N.N. (16) iz Beograda. On je osumnjičen da je 26. marta ove godine oko 9.30 časova, prijavio da je u prostorijama Srednje građevinske škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Beogradu postavljena bomba.

Zbog istog dela, krivična prijava će biti podneta i protiv P.R. (17) iz Zemuna. On se sumnjiči da je 28. marta u 18.25 časova, na telefon Srednje medicinske škole u Deligradskoj ulici u Beogradu prijavio da je u ovoj ustanovi postavljena bomba. Beogradska policija nastavlja rad na identifikaciji ostalih osoba koje su prijavljivale postavljanje eksplozivnih naprava u drugim vaspitno-obrazovnim ustanovama, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.