Vozila Lastin autobus bez dozvole!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozila Lastin autobus bez dozvole!

Policijska patrola na području Kikinde jutros je prilikom redovne kontrole zaustavila autobus prevoznika Lasta i otkrila da je autobusom upravljala 31-godišnja T.A. bez vozačke dozvole i bez ovlašćenja.

U autobusu je bio i vozač N.R. (59), koji je na osnovu putnog naloga jedini i mogao upravljati autobusom koji je saobraćao na relaciji Beograd – Subotica.

Šestoro putnika koji su se nalazili u autobusu prošli su bez posledica, i ne znajući da ih, kako pretpostavljamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozi kondukterka.

Kako je za RTV potvrđeno u PU Kikinda, autobus je odmah izuzet iz saobraćaja i trenutno se nalazi na kikindskoj Autobuskoj stanici, a svi putnici su zbrinuti. Prilikom kontrole utvrđena je i tehnička neispravnost autobusa, a sumnja se na još niz prekršaja.

Nakon kompletnog izveštaja biće poznato koje sankcije će uslediti prema odgovornim licima, a za očekivati je da se o ovom slučaju oglasi i autobuski prevoznik Lasta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vozi MIŠKA: Lastinim busem upravljala KONDUKTERKA

Izvor: Mondo, 24.Feb.2019

Policijska patrola na području Kikinde jutros je prilikom redovne kontrole zaustavila autobus prevoznika Lasta i zapanjila se. Autobusom je upravljala T.A. (31) - bez vozačke dozvole i, naravno, bez ovlašćenja...Foto: MONDO/Predrag Vujić..U autobusu je, doduše, bio i vozač N.R. (59), koji je na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.