Otkriven sivi pogon za proizvodnju nelegalnog duvana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven ''sivi'' pogon za proizvodnju nelegalnog duvana

Carinici su u saradnji sa službenicima Policijske uprave u Šapcu otkrili su u selu u neposrednoj blizini tog grada još jedan ''sivi'' pogon za proizvodnju nelegalnog duvana, nakon čega je zaplenjeno oko 200 kilograma duvana, kao i mašine neophodne za proizvodnju.

Kako je saopštila Uprava carina, mini-pogon za proizvodnju nelegalnih cigareta otkriven je juče zahvaljujući informacijama do kojih su carinski operativci došli na terenu, a sve je ukazivalo na to da se on nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u jednoj kući u blizini Šapca.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, policijski službenici su odredili meru zadržavanja do 48 sati za četiri lica osumnjičena da su izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja i skladištenje.

Sva zadržana lica će u zakonskom roku biti saslušana pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Šapcu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.