Otkopano telo zatrpanog u bunaru

Izvor: B92, 01.Maj.2013, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkopano telo zatrpanog u bunaru

Kraljevo -- Posle više od 40 sati, rudari i vatrogasci uspeli su da dopru do tela Dragoljuba Nikodinovića (75) koji je juče zatrpan u bunaru dubokom 22 metara.

Nesreća se dogodila juče oko 15 časova u selu Cvetke kod Kraljeva, kada je Dragoljub čistio bunar.

Prilikom izvođenja radova obrušila se zemlja i kamenje i čovek je ostao zatrpan u bunaru, izjavila je Tanjugu portparol Policijske uprave u Kraljevu Kristina Nikolić.

Telo Nikodinovića pronađeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 15. metru dubine bunara, i prema rečima načelnika Okružnog štaba za vanredne situacije Radoice Kočovića, na njega se obrušila tona zemlje.

"On je bio u takozvanoj kibli-buretu koja se spušta čeličnim sajlama, ali pošto je bunar bio star, oplata od kamena se obrušila i zatrpala ga", rekao je Kočović.

Dalji postupak uvidjaja je u toku.

On je napomenuo da je na tim prostorima uobičajeno da se za čišćenje bunara angažuju majstori "bunardžije", pošto nema prilike da se angažuju firme koje se tim profesionalno bave.

Kočović je rekao i da je stradali radnik "uradio na stotine takvih bunara.., ali se takva tragedija samo jednom dešava i ovog puta nije imao sreće da se izvuče".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo zatrpanog u bunaru

Izvor: Press, 01.Maj.2013

Posle više od 30 sati nastojanja rudari Ibarskih rudnika i vatrogasci uspeli su rano jutros da dopru do tela Dragoljuba Nikodinovića (75) iz sela Cvetke kod Kraljeva koji je juče zatrpan u bunaru dubokom 20 metara.

Nastavak na Press...

Pronađeno tijelo zatrpanog u bunaru

Izvor: Cafe.ba, 01.Maj.2013

Kraljevo -- Poslije više od 30 sati, rudari i vatrogasci uspjeli su da dopru do tijela Dragoljuba Nikodinovića (75) koji je juče zatrpan u bunaru dubokom 20 metara.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.