Izvor: Blic, 31.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišli na Kosovo da beru borovnice, a završili na sudu

Šestoro Srba iz opštine Brus, privedenih zbog "ilegalnog prelaska na teritoriju Kosova" prebačeno je danas, nakon sašlušanja u Prištini, u opštinski sud u Podujevu, rekao je portparol Kosovske policijske službe Veton Eljšani.

Eljšani je agenciji Beta rekao da će sudije u Podujevu odlučiti o daljoj sudbini privedenih, koji su, prema njegovim rečima, najverovatnije u potrazi za borovnicama, ne znajući, ušli na teritoriju Kosova u dubini od dva kilometra.

KPS >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je juče privela Ružicu (43), Zorana (46), Bojana (22) i Ivanu (19) Marinković kao i Gorana Novakovića (29) i Sašu Prvoslava (32) iz opštine Brus, precizirao je Eljšani.

Eljšani je rekao da je KPS prilikom privođenja tih šestoro ljudi, kod sela Marince u opštini Podujevo, zaplenila njihovo motorno vozilo, ladu nivu u kojoj je nađena i manja količina borovnice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.