Otišla po sirup za dete i nikada se nije vratila

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišla po sirup za dete i nikada se nije vratila

Nermin sumnja da zapravo Dragana nije SMS poslala nego neko drugi ili je prisiljena bila da to uradi, a ona se otada niko više ne javlja na njen telefon.

ZENICA -  Nermin Hujsenović iz Zenice prijavio je nestanak svoje supruge Dragane Sejdić koja je nestala još 26.juna kada je otišla da kupi detetu sirup za kašalj i više se nije vratila.

Nerminu je dan posle njenog nestanka stigao SMS od Dragane u kome kaže: "Nemoj me tražiti, u Sarajevu sam", javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sarajevski Dnevni avaz.

Nermin kaže za Avaz da poslednjih meseci nije bilo trzavica u braku niti razloga zbog čega bi htela da ostavi svog devetogodišnjeg sina. On sumnja da zapravo Dragana nije SMS poslala nego neko drugi ili je prisiljena bila da to uradi, a ona se otada niko više ne javlja na njen telefon.

- Ona u Sarajevu ima tetku i išao sam s detetom tamo, u Buča Potok. Ta žena mi je delovala sumnjivo, izgledalo je da zna gde je ona, ali je govorila da nema pojma. Zvao sam Draganine roditelje, oni takođe tvrde da im se nije javila pola meseca I da se oni se brinu - tvrdi Nermin.

Dragana je inače kako kaže Nermin bila deportovana iz Nemačke gdje je pokušala sklopiti fiktivni brak, a Nermin sumnja da je to mogla učiniti samo ilegalno.

U policiji su samo saopštili da je prijavljen njen nestanak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.