Otimao i silovao autostoperke

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otimao i silovao autostoperke

Veroljub S. (35) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je u poslednja dva meseca u svojoj kući u kragujevačkom naselju Bresnica silovao tri autostoperke, saopštila je danas policija.

Kako je navedeno, Veroljub S. je autostoperke, nakon ulaska u njegovo vozilo marke "fiat tipo" zelene boje i kraljevačkih registarskih tablica, uz upotrebu sile odvozio u svoju kuću gde ih je više puta silovao i danima držao protiv njihove volje, ne dozvoljavajući im da napuste kuću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Žrtve je pronalazio u različitim mestima na teritoriji centralne Srbije, navodi se u saopštenju i dodaje da je njegovu identifikaciju otežavala činjenica da silovane žene ne žive u Kragujevcu tako da nisu znale da pokažu naselje u kojem osumnjičeni živi.

Policija sumnja da je Veroljub S., pored silovanja izvršio i krivično delo protivpravno lišavanje slobode, kao i za razbojništvo, jer je jednoj od žrtava oduzeo novac i mobilni telefon.

Veroljubu S. policija je izrekla meru zadržavanja nakon čijeg isteka će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.