Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Avg.2011, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otet, pretučen, pa pronađen mrtav

Beživotno telo muškarca s tragovima nasilja pronađeno je juče u stanu na sedmom spratu zgrade u Balzakovoj 62 na Limanu 4 u Novom Sadu. Dežurni istražni sudija novosadskog Višeg suda Tatjana Đurašković obavila je uviđaj i naredila obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, u Kliničkom centru Vojvodine da bi se potvrdio identitet i uzrok smrti. Nije isključeno da je u svom stanu pronađen mrtav Vojkan M. (1965).Po nezvaničnim informacijama, Vojkan i njegov poznanik koji stanuje kod njega su se noć ranije sukobili s više osoba na parkiralištu ispred višespratnice u Balzakovoj ulici. Navodno, njih dvojicu je nekoliko osoba pretuklo drvenim letvama čiji su delovi pronađeni na toj lokaciji. Po svoj prilici, policija i ekipa Hitne pomoći o ovim događaju nisu obavešteni. Moguće je da se Vojkan posle obračuna vratio u svoj stan, ali tek nakon što ga je neko silom uvukao u automobil i potom vratio ispred zgrade. Vojkan je razveden i ima dvoje dece, a moguće je da se bavio proizvodnjom bižuterije, s obzirom na to da je u sobi zatečeno dosta materijala za ovakav nakit.
On nije poznat policiji po krivičnim delima, ali po rečima nekih ljudi iz komšiluka, pretpostavlja se da je koristio drogu, pa otuda postoji sumnja da je njegov tragičan kraj posledica razračunavanja oko praškastih narkotika.
Kako nezvanično saznajemo, policija je ubrzo posle 14 sati, kad je lekar kontatovao smrt čoveka u pomenutom stanu, privela osobe koje se mogu dovesti u vezu s krivičnim delom, te da je moguće da će ovaj slučaj vrlo brzo rasvetliti. Više detalja o ovoj sumnjivoj smrti očekujemo danas iz novosadske Policijske uprave.
M. V.
Ilustracija, Izvor: dnevnik.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.