Oteli ženi ranac na sred ulice: Uhapšeni razbojnici u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteli ženi ranac na sred ulice: Uhapšeni razbojnici u Beogradu

Razbojnici se sumnjiče da su 18. februara ove godine u Zemunu na ulici, od oštećene uz upotrebu fizičke snage oduzeli ranac Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.J. (1984) i D.K. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.Oni se sumnjiče da su 18. februara ove godine u Zemunu na ulici, od oštećene uz upotrebu fizičke snage oduzeli ranac u kome je bilo oko 7.000 dinara. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica uhapšena zbog razbojništva u Zemunu

Izvor: Blic, 22.Feb.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. J. (1984) i D. K. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Nastavak na Blic...

Policija uhapsila osumnjičene za ubistvo sedamdesetšestogodišnjaka

Izvor: Bor030.net, 22.Feb.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru rasvetlili su teško ubistvo sedamdesetšestogodišnjeg muškarca iz ovog grada i uhapsili Z. T. (1977) iz Zaječara i A. S. (1976) iz Zemuna zbog postojanja da su izvršili ovo krivično delo. Sumnja se da su Z. T i A. S. ušli u kuću sedamdesetšestogodišnjeg...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.