Oteli trogodišnje dete da ga prodaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2009, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteli trogodišnje dete da ga prodaju

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu Nikolu Živanovića (21), Nikolu Ivanovića (19) iz Obrenovca i Nikolu Joksimovića (25) iz Beograda, a saslušali su u svojstvu osumnjičenog maloletnog I.I.(16) iz Beograda zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo otmice.

Osumnjičeni su 24. jula 2009. godine u Beogradu, u Brodarskoj ulici, u popodnevnim časovima oteli trogodišnje dete.

Oni su, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako navodi policija, vozilom "reno klio" italijanskih registarskih oznaka, kojim upravljao Joksimović i "pežoom", kojim je upravljao Živanović, oteli dete koje je sedelo na trotoaru ispred svoje kuće.

Ivanović je izašao iz vozila, uzeo dete i stavio ga ispred nogu, a potom su se svi udaljili sa lica mesta. Nakon 200 do 300 metara, Joksimoviću se ugasilo vozilo, pa su se svi prebacili u "pežo".

Osumnjičeni su dete zatim odvezli u Obrenovac, na splav u naselju "Mladost", koji je vlasništvo njihovog druga, gde ga je tokom noći čuvao maloletni I.I.

Oni su imali nameru da dete prodaju za 6.000 evra, po prethodnom dogovoru, za sada, nepoznatim licima, za kojima se intenzivno traga.

Sutradan, 25. jula 2009. godine u popodnevnim časovima policija je pronašla dete u Ulici Stari obrenovački drum i vratila ga roditeljima, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saslušani osumnjičeni za otmicu deteta

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2009

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu Nikolu Živanovića (21) i Nikolu Ivanovića (19), obojica iz Obrenovca, i Nikolu Joksimovića (23) iz Beograda

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.