Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac prijavio da su mu pretukli sinove

KRALJEVO - Kraljevača policija dobila je prijavu da su u tom gradu pretučena dva mladića od 16 i 23 godina, a policija je preduzela mere na rasvetljavanju tog događaja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, S.M. (52) je juče prijavio dežurnoj službi PU Kraljevo da su u Beogradskoj ulici u tom gradu pretučeni njegovi 16-godišnji i 23-godišnji sinovi, nakon čega su zadržani na lečenju u Zdravstvenom centru "Studenica".

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prijave, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu, a policijski službenici za kontrolu zakonitosti u radu u koordinaciji sa Tužilaštvom preduzeli su mere na rasvetljavanju događaja, utvrđivanju svih okolnosti, obavljanju razgovora sa učesnicima događaja, pronalasku i obavljanju razgovora sa svedocima, stoji u saopštenju.

"Nakon utvrđivanja svih činjenica javnost će biti o svemu obaveštena", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.