Otac iz samilosti ubio teško bolesnu ćerku?!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac iz samilosti ubio teško bolesnu ćerku?!

Policija u sisku saopštila je da je devojka preminula od posledica trovanja tabletama i rane na ruci koju joj je naneo otac

SISAK - U bolnici u Sisku preminula je dvadesettrogodišnja devojka iz ovog grada koju je, kako se sumnja, otac ubio iz samilosti.

Prema informacijama policije devojka je preminula od posledica trovanja tabletama i rane na ruci koju joj je naneo otac.

Hrvatski mediji prenose da je devojka bila teško bolesna i nepokretna.

Susedi sumnjaju da ju otac usmrtio iz samislosti.

Tablete je popio i on i sebi zarezao ruku, a otac se nalazi u teškom stanju, u bolnici u Sisku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mediji: Otac ubio ćerku iz samilosti

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2012

Hrvatska policija istražuje smrt 23-godišnje teško bolesne i nepokretne devojke iz Siska koju je, kako se sumnja, iz samilosti ubio otac, javili su danas hrvatski mediji... Otac nije mogao više da gleda kako pati: Zgrada u kojoj se desilo ubistvo i ubijena devojka  ..Sisačka policija potvrdila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.