Izvor: Glas javnosti, 12.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac i sin mrtvi, a krivca nema

UŽICE - Opštinski sud u Užicu oslobodio je juče optužbe Miloša Radosavljevića (25) iz Užica, koga je optužnica teretila da je 31. jula 2005. u 2.25, na magistrali Požega - Užice, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Miroljub Lojaničić (51) iz Nove Varoši i njegov sin Zoran (23), dok je drugi Miroljubov sin Nikola zadobio lake telesne povrede.

„Sramota“

- Sramota, sramota... Neka vam ova presuda služi na čast! Moji brat i sinovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << moja mladost trune, a on se slobodno šeta po Beogradu. Svaka vam čast, sudija, za ovu presudu - reagovao je burno, odmah posle izricanja presude, još u sudnici, Dragoljub Lojaničić, brat stradalog Miroljuba. Izricanje presude, Miroljubova supruga, Zoranova majka, Jela, dočekala je glasnim jecajima... Lojaničići su juče najavili da će se na izrečenu presudu „žaliti do Boga i najviših sudskih instanci“ i da će o „sramnoj presudi“ suda u Užicu na sve načine obavestiti javnost.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.