Otac devojčice iz Sente ispričao detalje njenog nestanka

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac devojčice iz Sente ispričao detalje njenog nestanka

Otac devojčice Erike, koja je bila nestala u Senti Šandor Čortaš, otkrio je šta se zapravo desilo i kako je njegova ćerka nestala.

Naime, kako je ipsričao za "Kurir", A.T. je u petak prespavao na njegovom zapuštenom salašu, na periferiji Sente. Radi se inače o višečlanoj socijalno ugroženoj porodici.

"Prespavao je u fotelji. Sutradan u prepodnevnim satima, zamolio me je da pustim Eriku da sa njim ode u prodavnicu. Rekao mi je da hoće da kupi hranu. Obećao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je da će se na salaš vratiti do 14 sati. Sa prvim sumrakom postao sam sumnjičav. Otišao sam u policiju i prijavio ćerkin nestanak", ispričao je Šandor.

Inače, A.T. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, uglavnom krađa.

Na salašu Čortaša nalazi se nekoliko policijskih vozila i radnici Centra za socijalni rad iz Sente. Istragu vodi subotičko Više javno tužilaštvo.

Policija u Senti pronašla je Eriku Čortaš (9) oko 14 časova na železničkoj stanici. Policija je pronašla i A.T. (1962) sa kojim je, kako je otac rekao, devojčica otišla da kupe hranu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.