Otac bacio bebu sa trećeg sprata

Izvor: Politika, 09.Jan.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac bacio bebu sa trećeg sprata

BEOGRAD – Beba stara 15 dana pronađena je jutros mrtva na pločniku u Drinčićevoj ulici broj 9, a pretpostvlja se da je novorođenče bacio otac sa trećeg sprata usled nervnog rastrojstva.

„Hitna pomoć je dobila poziv da je navodno otac bacio dete sa trećeg sprata. Ekipa je izašla na teren i na pločniku našla mrtvu devojčicu staru svega petnaestak dana”, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura Tanjugu.

Ona je dodala da je otac prevezen u Kliniku za urghentnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << psihijatriju „Dr Laza Lazarević”.

U policiji je Tanjugu rečeno da je pronađena beba na pločniku, kao i da se utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Tanjug

objavljeno: 09.01.2015

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bacio bebu kroz prozor

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jan.2015

Beba od 15 dana stradala je jutros u Beogradu kada ju je sa trećeg sprata bacio otac, usled nervnog rastrojstva, potvrđeno je za B92 u Hitnoj pomoći. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je da je ta služba dobila poziv za intervenciju u 5.28, ali da je ekipa po dolasku u Drinčićevu ulicu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.