Osumnjičenom za ubistvo majke na Vidikovcu određen pritvor

Izvor: BKTV News, 03.Jun.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za ubistvo majke na Vidikovcu određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor M.S. osumnjičenom za ubistvo majke u stanu na Vidikovcu 30. maja.

On se branio ćutanjem na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, koje je protiv njega pokrenulo istragu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna 30 do 40 godina zatvora.

Užas u Beogradu: Štakom na smrt prebio očuha!

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << M.S. zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivicno delo, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Užas kod Medveđe: Dečak (15) poginuo vozeći traktor!

M.S. se sumnjiči da je 30. maja izvršio zločin nakon čega je pobegao iz Beograda.  Uhapšen je tri dana kasnije u blizini tvrđave "Kale" u Pirotu.

Stanković se, prema pisanju medija, sumnjiči da je u porodičnom stanu nožem ubio majku Zlaticu (67), a nakon tri dana se, u svadđi sa suprugom, izleteo i priznao zločin.

Horor kod Šapca: Pregazio bebu da ne bi prosuo trešnje!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.