Osumnjičenom za silovanje na Karaburmi određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2022, 13:05

Osumnjičenom za silovanje na Karaburmi određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana osumnjičenom za silovanje 22-godišnje devojke na Mirijevskom bulevaru na Karaburmi D.D. (31) u noći između 19. i 20. januara.

Pritvor mu je određen zbog postojanja mogućnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Tatjana Matić.

On je prethodno saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu gde se branio da se ne seća svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postupka jer je bio pijan.

Osumnjičeni je uhapšen u četvrtak u 16:30 sati, pošto ga je policija brzo identifikovala.

Na teret mu se stavlja krivično delo silovanje.

Silovanje je prijavio prijavio neko od komšija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRATIO DEVOJKU, OBORIO JE, PA JE ODVUKAO U MRAK Manijak s Karaburme koji je silovao Beograđanku vadi se na PIJANSTVO i tvrdi da se "NIČEGA NE SEĆA"

Izvor: Blic, 21.Jan.2022

Osumnjičeni za silovanje 22-godišnje devojke u noći između srede i četvrtka na Mirijevskom bulevaru na Karaburmi, D. D. (31), saslušan je danas u Višem tužilaštvu u Beogradu, gde se branio da se ne seća svog postupka jer je bio pijan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.