Izvor: B92, 24.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni na posmatranju

Požarevac -- Još traje psihijatrijsko posmatranje Mališe Milenkovića, jedinog zvanično osumnjičenog za ubistvo 12-godišnje Milice Miloradović.

To je za B92 rekao istražni sudija Okružnog suda u Požarevcu, Jugoslav Skenderi. Ubistvo se desilo u selu Simićevo, u opštini Žabari, krajem januara. Do početka aprila mogle bi biti okončane istražne radnje, nakon čega tužilastvo podiže optužnicu protiv osumnjičenog ili od nje odustaje zbog nedostatka dokaza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Milenković je smešten u KPZ Bolnica u Beogradu, a u toku su analize vezane za snimanje Milenkovićeve glave, kao i ostala lekarska veštačenja.

Nezvanično saznajemo da rezultati rada jednog renomiranog novosadskog instituta ukazuju na visoku mogućnost pronalaženja dokaza da je Milenković ucestvovao u ubistvu. Radi se, naime, o vlasima koje su pronađene u devojčicinoj ruci. Na grudnom košu devojčice pronađeno je više desetina uboda nožem, različitog intenziteta, što ukazuje na mogućnost da je bilo više počinilaca.

Portparol Okružnog javnog tužilastva u Požarevcu, Bojan Bojić, ranije je ukazao na mogućnost da je u ubistvu učestvovala još jedna osoba, koja krivično ne odgovara. Krivično ne odgovaraju neuračunjive osobe i deca mlađa od 14 godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.