Osumnjičen za silovanje završio u bolnici

Izvor: Politika, 05.Avg.2011, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za silovanje završio u bolnici

Dvadesetpetogodišnji M.R. bežeći od oca i braće napastvovane, pao sa ivice tunela i zadobio teže povrede. U bolnici i devojka koju je, kako se sumnja, silovao

Kraljevo –Meštane kraljevačkog naselja Grdica, posebno one koji stanuju u Titogradskoj ulici, uznemirio je preksinoćni događaj koji je oko 21 čas i trideset minuta započeo dozivanjem u pomoć dvadesetogodišnjeg mladića i njegovom molbom da pozovu policiju jer, kako je uzbuđen objasnio, „jedan napasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << mu siluje bolesnu sestru”. Odmah zatim, u delu naselja iznad pruge i tunela, začula se svađa. Kad je policija pristigla pozvana je i hitna pomoć, a dežurna ekipa je sa pločnika pokraj pruge odnela teško povređenog napasnika.

Kako nezvanično saznajemo, mladić M.R. (25), koji stanuje u istom kraju, prevario je dvadesetjednogodišnju duševno bolesnu devojku, koja stanuje u njegovom komšiluku, i odveo je u pomenuti slabo naseljen i osvetljen deo Grdice. Ne zna se još kako su za to doznali M.K. odnosno njen otac i dva brata koji su ga zatekli na delu i počeli da ga tuku tako da se on dao u bekstvo. Nemajući kuda, ili je skočio ili se okliznuo i pao sa ivice tunela na pločnik pokraj pruge, sa visine od sedam, osam metara. Pri tom se teško povredio, slomio je desnu nogu, pa je zadržan na lečenju u kraljevačkoj bolnici.

U bolnicu je, na ginekološko odeljenje, odmah prebačena i devojka tako da se čeka na nalaz i dozvolu lekara radi detaljnije policijske istrage.

M. Dugalić

objavljeno: 06.08.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.