Osumnjičen za posredovanje u prostituciji

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za posredovanje u prostituciji

Ljubiša V. (44) iz Smedereva osumnjičen je da je u svom "Variete bara Nina" u Mihajlovcu angažovao devojke da se bave prostitucijom. Ljubiša V. se tereti za krivično delo posredovanje u prostituciji.

I plesne i seksualne usluge

On je osumnjičen da je angažovao devojke da rade kao plesačice u noćnom baru, uz napomenu da će zainteresovanim gostima pružati i seksualne usluge po ceni od 90 do 120 evra.

Konobari su vodili i evidenciju o tome, kao i o >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potrošenom piću, koje je u tim slučajevima naplaćivano od 600 dinara za koktel do 15.000 dinara za bocu šampanjca, piše u saopštenju.

Na kraju smene, koja je trajala od 20 do pet sati ujutru, devojke i konobari su u prisustvu Ljubiše V. proveravali koliko je pića popijeno tokom vremena provedenim sa gostom i vlasniku predavali celokupnu zaradu, a zatim ih je on isplaćivao.

Pored Ljubiše, koji je ranije više puta osuđivan zbog istih krivičnih dela, krivične prijave podnete su i protiv konobara Dj.G. (27) i Dj.J. (24) iz Mihajlovca, navela je policija.

Istražni sudija Dragan Rogan rekao je agenciji Beta da bi Ljubiša V. trebalo da ode na izdržavanje kazne od 10 meseci zatvora i da je nepravosnažno osudjen i na 16 meseci zatvora u drugom postupku.

Oba puta osudjen je za posredovanje u prostituciji.

Ljubiši V. je odredjen pritvor do osam dana, a konobari su pušteni da se brane sa slobode.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.