Osumnjičen za obljubu ćerke

Izvor: Blic, 26.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za obljubu ćerke

BOR - Policija je preksinoć uhapsila V.S. iz Bora zbog sumnje da je izvršio obljubu nad svojom sedmogodišnjom ćerkom.

V.S. je uhapšen na zahtev policije u Obrenovcu gde devojčica posle razvoda roditelja 2001. godine živi sa majkom B.B. Osumnjičeni će posle 48-časovnog zadržavanja u policiji biti priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Obrenovcu, potvrđeno je „Blicu" u MUP-u Srbije.

- Ne znam kada je počeo ovaj užas. Pretpostavljam da je sve krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od momenta kada sam ćerku dovodila u Bor kako bi, nakon našeg razvoda, neko vreme provela sa ocem. Tada mi je zabranjivao da je viđam, jer bi se devojčica u takvim situacijama, navodno, uvek rasplakala. Nekoliko puta me je molila da je ne vodim kod oca, ali nikada nisam pomišljala da je tako nešto posredi. Znam da joj je zabranjivao da sa sobom nosi mobilni telefon - ispričala je za „Blic" majka devojčice.

Ona kaže da je V.S. jednom priveden zbog sumnje da je zlostavljao dete, ali da je nakon saslušanja pušten.

- Posle toga me je pozvao i rekao da više ne želi kontakt sa mnom, dok ćerku nije pominjao. Klupko je počelo da se odmotava tek nedavno, pošto je V.S. došao u Obrenovac da vidi dete. Otišli su da se prošetaju i nije ih bilo gotovo tri sata. Kada se ćerka vratila, primetila sam da nešto nije u redu. Tada sam je povela da mi pokaže gde su se šetali. Primetila sam da vrda i da nešto krije. Iako sam je hrabrila da sam joj drugar i da meni može sve da kaže, nevoljno je govorila. Nagovorila sam je da mi lutkama Barbikom i Kenom pokaže šta zapravo rade kada su sami i to me je užasnulo. Kasnije sam saznala da je vodila dnevnik u kojem je beležila detalje o paklu kroz koji je prošla - rekla nam je majka devojčice.

Prema njenim rečima, istraga je zahtevala da se obavi i lekarski pregled deteta. Nakon što je primljena u bolnicu u Višegradskoj, tročlana komisija je ustanovila tragove nasilja.

Majka kaže da joj je ćerka nevoljno priznala kroz šta je sve prolazila, plašeći se očevih pretnji.

- Rekla mi je da se odlučila da ćuti pošto joj je otac pretio da će je u suprotnom odvesti u Bor i da me nikada više neće videti - dodala je ona.

Sa ovim slučajem upoznati su i radnici Centra za socijalni rad u Obrenovcu. Tamo je rečeno „Blicu" da u tom slučaju ima momenta zlostavljanja, ali da se pouzdano ne zna u kojoj meri.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.