Izvor: CrnaHronika.rs, 18.Jul.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen da je zadavio svog ljubavnika

A. Ž. (45), bivši novinar i medijski analitičar u RRA koji je uhapšen zbog sumnje da je početkom juna zadavio svog ljubavnika A. B. (35) iz Smederevske Palanke, ostaće u pritvoru još dva meseca. Okrivljeni i A. B. zajedno su živeli u stanu kod Omladinskog stadiona, u kom se i dogodilo ubistvo.A. Ž. (45) je uhapšen 6. juna zbog sumnje da je, najverovatnije iz ljubomore, ubio A. B. u njegovom stanu u soliteru u ulici Mije Kovačevića u Beogradu. Kako smo saznali, okrivljeni je na saslušanju rekao da nije ubio partnera i da to nikada ne bi učinio. On je naveo da je u njihovoj vezi sve bilo kako treba i da se nikada nisu svađali.
- Okrivljeni je kazao da je njegov partner pokušao da se otruje lekovima i da je on sve uradio da mu spase život. Naveo je da ga je reanimirao, ali da je sve bilo uzalud. Međutim, nije hteo da kaže koji je bio motiv zbog kog bi nesrećni čovek pokušao sebi da oduzme život - kaže naš izvor blizak istrazi.
Pressov sagovornik dodaje da je A. Ž. na saslušanju u više navrata plakao i zaklinjao se da je voleo A. B. i da mu ne bi naudio.
- Izjavio je i da su se njih dvojica upoznali na Sajmu poljoprivrede, da su se odvojili od svojih porodica i počeli da žive zajedno i to sa dva psa - ženkom jazavičara i mužjakom pit-bula - saznaje Press.
Inače, nakon hapšenja A. Ž. je najpre rekao policiji da je sa A. B. pio vino i da mu je ubrzo zatim pozlilo.
- Okrivljeni je pozvao Hitnu pomoć. Nakon pregleda preminulog lekari su posumnjali da je on zadavljen, jer je imao ožiljak na vratu - rekao je tada Pressov izvor iz policije.
U daljoj istrazi trebalo bi da budu angažovani i veštaci psihijatri, budući da se okrivljeni lečio u bolnici „Laza Lazarević'. Stanari solitera kažu da je A. Ž. ostavila supruga koja je sa sobom odvela i njihovu 16-godišnju ćerku. Prema njihovim rečima, on je pre nekoliko godina priznao supruzi da je homoseksualac, ali da ga je ona tek pre nekoliko meseci napustila.
Milan Dudvarski
Ilustracija, Izvor: pressonline.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.