Osuđen zbog pretnji novinarki Brankici Stanković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2010, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen zbog pretnji novinarki Brankici Stanković

BEOGRAD - Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na godinu dana zatvora Stefana Hadžiantonovića iz Beograda zbog pretnji upućenih novinarki televizije B92 Brankici Stanković.

Hadžiantonović koji je osuđen je za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, tokom suđenja priznao je da je novinarki uputio pretnje na društvenoj mreži "Fejsbuk" i izvinio joj se.

Današnjom presudom, Hadžiantonoviću je izrečena jedinstvena kazna od godinu dana i tri meseca zatvora, pošto je ranije bio uslovno osuđen na četiri meseca zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.